Pridať párty

Ak chceš pridať akciu do našeho partylistu vyplň tento formulár.
Po odoslaní budú informácie skontrolované redakciou BassLife a následne bude párty pridaná do nášho partylistu.

Pridať párty

Loading Párty

RÉVolution XX. by City Reboot w Incident, Mr Skunk and many more

21. októbra 2016
21 : 00
event
RÉV – A Magyar Kultúra Háza
Pevnostný rad 142.
Komárom, 945 01 Slovakia

Warning: Undefined variable $post in /data/7/4/74db2c6a-f88a-4659-a30a-e32921fbbb69/basslife.sk/web/wp-content/themes/basslife/tribe-events/single-event.php on line 95

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /data/7/4/74db2c6a-f88a-4659-a30a-e32921fbbb69/basslife.sk/web/wp-content/themes/basslife/tribe-events/single-event.php on line 95

Warning: Undefined variable $post in /data/7/4/74db2c6a-f88a-4659-a30a-e32921fbbb69/basslife.sk/web/wp-content/themes/basslife/tribe-events/single-event.php on line 96

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /data/7/4/74db2c6a-f88a-4659-a30a-e32921fbbb69/basslife.sk/web/wp-content/themes/basslife/tribe-events/single-event.php on line 96
RÉVolution XX. by City Reboot w Incident, Mr Skunk and many more
  • TÁTO PÁRTY SKONČILA!

Drum and bass / reggae, dub music on 2 stages

MAIN STAGE – drum and bass (liquid, deep, neurofunk)

INCIDENT
(Fokuz Rec., Bladerunnaz) – HU
https://www.mixcloud.com/Incident/
https://soundcloud.com/incident

BOBO
(Summit)

HYDROeS
(Summit)

PSYCHO
(City Reboot, 4beat Rec., 3lerz Crew, Semitrance Rec.)

DILEMMA
(City Reboot, Big Dilemmaz)
————————————————————————————————————-

TRAVEL STAGE – reggae, dub, deep dubstep

DR ANALOG
(Tilos Rádió) – HU

MR SKUNK
(Tilos Rádió) – HU

ANDA – HU

INFRA
(City Reboot)

DILEMMA
(City Reboot, Big Dilemmaz)

Visual: EZREMEK

Entry: 4 euros

Üdv. RÉVolutionisták!

A hosszú és fesztiválokban gazdag nyár után lassan bevonulunk a klubokba és a City Reboot is megkezdi klubszezonját.
Látjuk, hogy erős hatással vannak a bulikba járókra a trendek, divatos irányok, mi 5 év elteltével is igyekszünk hűek lenni alapvető elvünkhöz, hogy az mellett, hogy a szélesebb underground körnek is kedvezzünk, nyissunk újabb és újabb irányokba is.
Ezért a 20. RÉVolutionre is sokszínű zenei palettát készítettünk.
A nagyszínpad szokásosan tört ütemektől lesz hangos, de ezen belül is igyekszünk egy változatos dramaturgiát mutatni. A bekezdést DILEMMA vállalta magára, aki a nyári szünet alatt sok finom dallamos liquid és deep lemezt vásárolt be, ezekből csemegézget fogadva az érkező vendégeket.
Fő vendégünk a magyarországi INCIDENT. A budapesti Bladerunnaz csapat oszlopos tagja saját számait többek között olyan magasan elismert kiadónál jegyzi mint a Fokuz Recordings. Ebből azt gondolhatjuk, hogy ő csak liquid és deep zenéket játszik, de aki hallotta őt tavaly a gyallai DNB Hurkán vagy más erre alkalmas partykon, az tudhatja, hogy a neurofunk is jól áll Gábornak. Épp ezért esett a választásunk rá, mert két órás szettjében a laza dallammos hangzástól elúsztat minket a rendesen csapatós neuro banger-ekig.
Az este folyamán még két nagyszombati vinylpörgetőt köszönthetünk: BOBO és HYDROeS a Summit Crew alapítótagjai. Jungletől kezdve szintén a kemény reszelésig minden található a lemeztáskájukban.
Az estét a szintén házigazda PSYCHO zárja az utóbbi időben már nem csak „plechys“ stílusával,
játékában sok minőségi neurofunkot is találunk.
A vizuális csodákat EZREMEK barátunk varázsolja elő.
A kisterem ezúttal Infra szervezésében zajlik, ezért a TRAVEL STAGE nevet kapta. Ennyi reggae még nem szólt a rendezvényeinken mint most fog, kiegészítve persze dubbal, deep dubsteppel és ezekhez hasonló ízekkel. A házigazdákon kívül (INFRA és DILEMMA) a Budapesti Tilos Rádió nagymesterei: MR SKUNK és DR ANALOG hoznak pár tonnányi bakelitet, hogy szépen átmosolyogjuk az éjszakát. A szintén budapesti ANDA is kellemesen masszírozó bass tevékenységgel készül.
Várunk benneteket sok jó zenével, barátsággal

City Reboot

Čaute RÉVolutionisti!
Po dlhom a festivalmi nabitom lete pomaly sa vraciame do klubov a aj City Reboot začne svoju sezónu.
Vidíme, ako pôsobia aj undergroundové trendy na clubberov, ale my aj po 5 rokoch existencie sa snažíme vyjsť v ústrety aj týmto ľuďom ale ponúkame aj iné štýly. Preto sme pripravili aj na toto 20. RÉVolution veľmi pestrú hudobnú paletu.
Hlavný stage bude klasicky hľučný od lámaných beatov, ale aj tu sme pripravili zaujímavú dramaturgiu.
Večer začne domáci DILEMMA so svojimi liquid a deep novinkami.
Náš hlavný hosť: maďarský INCIDENT je členom Bladerunnaz Crew a vydáva svoje skladby aj na takých renomovaných značkách ako Fokuz Recordings. Môžete si pomyslieť, že teda hráva iba liquid a deep, ale kto ho zažil napr. vlani na DNB Hurka, vie, že dokáže pekne nakladať neuro bangery. V jeho dvojhodinovom sete nás prevedie pestrofarebnou dnb cestou.
Ďalších dvoch hostí privítame z Trnavy: BOBO a HYDROeS sú zakladateľmi Summit Crew a v ich vinylbagoch nájdeme pecky od jungleu až po neuráče.
Večer zakončí domáci PSYCHO, ktorý v poslednej dobe nehrá iba „plecháče“, ale aj kvalitné neuro.
O vizuálne čary sa postará EZREMEK
Malý Stage má na svedomí Infra, takže to bude teraz TRAVEL STAGE. Toľko reggae hudby sme tu zatiaľ nemali, ako teraz dostaneme, samozrejme doplnené dub, deep dubstep a podobnou hudbou. Delegáti budapeštianskeho Tilos Rádió: MR SKUNK a DR ANALOG prinesú tony vinylov. Ďalší maďarský hosť: ANDA a domáci INFRA a DILEMMA dotvoria skvelú, úsmevnú atmosféru.
Čakáme Vás s nákladom skvelej hudby a príjemným prostredím,

City Reboot